La casa

La casa

L’allotjament rural Estasia, és el resultat de la rehabilitació dels antics graners i corrals de la casa que li dóna nom, a la qual roman unida mitjançant el “paset”, passadís voladís sobre el carrer major. Aquest element arquitectònic, únic en el municipi i típic dels cascos urbans antics, no és l’únic de la casa, ja que posseeix un altre lateral, la qual cosa la fa reconeixible a primera vista.
La casa, construïda sobre la roca que dóna nom al municipi, ha estat rehabilitada emprant els materials recuperats de l’antiga construcció, pedra, forja i fusta, treballats a mà.
L’ampli pati posterior està constituït per l’era, lloc semi-cobert on es realitzaven els tasques de trilla i magatzematge de farratges i gra, avui zona comuna utilitzable com a aparcament, zona de joc i barbacoa.
Els accessos a l’habitatge, malgrat situar-se en el cor del casc antic, són amplis i estan condicionats per a persones amb mobilitat reduïda.
L’edifici es divideix en cinc apartaments, cadascun batejat amb els llocs més representatius del municipi, tots ells dissenyats i equipats per al màxim confort (TV, sofà-llit, cuina independent, banys complets, àmplies habitacions i saló-menjador). A més posseeix ascensor i connexió a Internet mitjançant wifi.

Copyright: Estasia © 2012 · Disseny web: Tàngram 3