The house

The house

The Estasia lodging is the result of the restoration of the old barns and corrals of the house that bears this name, to which remains communicated by the “paset”, elevated passage over the street. This architectural feature, unique in the village, is very typical of the old city centres, and with an extra lateral one, makes this house unique and recognizable at first sight.
The house, built on the rock that gave its name to the municipality, has been restored using materials recovered from the old building, stone, wrought iron and wood, worked by hand.
The large backyard is constituted by the “era”, semi-covered place where they performed the tasks of threshing and storage of fodder and grain, now used as a parking public area, playground and barbecue.
The access to the house, albeit is located in a narrow city centre, is spacious and specially equipped for disabled guests.
The building is divided into five apartments, each named as the most representative mountains of the village, all designed and equipped for maximum comfort (TV, sofa bed, kitchen, full bathrooms, spacious bedrooms and living room). It also has a lift and Internet wireless connection.

 

 

 

Copyright: Estasia © 2012 · Disseny web: Tàngram 3